INNOVATÍV SZOLGÁLTATÁSOK

A Hajdú-AÍR Kft. az „ÉPÍTŐIPARI VÁLLALATI INNOVÁCIÓ A HAJDÚ-AÍR KFT-NÉL” című projekt keretében megvalósult fejlesztés eredményeként az alábbi innovatív technológiák és eljárások alkalmazását kínálja ügyfelei részére:

  • betonszerkezeteknél innovatív szálerősítésű polimer (FRP) anyagok alkalmazása;
  • építési hulladékok (elsősorban fahulladék) újrahasznosítási lehetőségeinek kidolgozása és alkalmazása.

Hazai és nemzetközi kutatási eredmények illetve saját gyakorlati tapasztalataink alapján az építőipari kivitelezési munkák során mindkét szolgáltatás alkalmazásával jelentős megtakarítások, magasabb technológiai színvonal érhető el a környezetvédelmi szempontok szem előtt tartásával.

Kérje egyedi, a megrendelői igényekhez alkalmazkodó ajánlatunkat!


Építési hulladékok (elsősorban fahulladék) újrahasznosítása

Holzkraft HSE 16-1100 típusú fahasító gép és Bosch AXT 25TC szecskázógép felhasználásával az építési és felújítási munkák során keletkező fa-hulladék építőipari, energetikai újrahasznosítása.

Innovatív szálerősítésű polimer
(FRP) anyagok alkalmazása

Az FRP rúd egy nagyon magas szilárdságú környezeti hatásokkal szemben erősen ellenálló üvegszálas kompozit rúd. Fokozott mechanikai tulajdonságainak köszönhetően nagy igénybevételű szerkezeteknél nagyon jó választás, valamint korrózió állóságának köszönhetően jelentősen javítja az építőanyagok élettartamát, így számos területen képes kiváltani az acélt.